Kamperen bij de boer
Onze camping is bij uitstek geschikt voor ouderen en gezinnen met kinderen onder de 12 jaar. Aangezien u kampeert bij de boer, vinden wij het kind- dier contact erg belangrijk. Samen met de kinderen gaan we de dierenweide in om de kinderen kennis te laten maken met de geiten en kippen. We gaan op zoek naar eieren en daarna geven we de jonge geitjes de fles. De konijntjes lusten wortels en de kittens die net geboren zijn verdienen een aai. Boer Matt wil ook nog wel eens de tractor pakken en met wat kinderen naar de buurman rijden, die een grote koeien/varkens boerderij heeft.

“De eerste keer toen wij kwamen kijken troffen wij boer Matt buiten aan. We vertelde hem dat we een camping zochten dichterbij werk en woonplaats. Eerder wisselde we elk jaar van camping, maar dit seizoen wordt ons 8e seizoen op de camping, zo fijn voelen we ons hier thuis”

Ben actief
Wanneer u uw boek zat bent wordt het tijd dat u gaat genieten van de mooie omgeving die Brabant u te bieden heeft. Vanuit een zandpad loopt u rechtstreeks het bosgebied ‘de Grote en Kleine Slink’ in. Daarnaast ligt onze camping aan het Maas en Peelliniepad, een prachtige wandelroute van 110 kilometer. Houdt u meer van fietsen? In het toiletgebouw vindt u fietsroutes van onze prachtige omgeving. Na de fietsroute kunt u uw eventuele (elektrische) fiets stallen in een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten.